Golvläggning

Våra golvläggare kan lägga parkettgolv
av högsta kvalitet


Fiskbensparkett, solida trägolv, laminat, stavparkett, lamell

Kontakta oss

Våra kreativa golvläggare kan parkettläggning

Vi är professionella golvläggare i Stockholm som installerar alla typer av trägolv, från kilformade furugolv till vacker fiskbensparkett och massiv stavparkett. Vi kan lägga parkettgolv, men även lamell samt laminat, allt med stor känsla för form och design. Vi åtar oss även uppdrag som handlar om att lägga parkettgolv med mer avancerade mönster. Som kund kan släppa loss din fantasi och låta kreativiteten flöda om du anlitar oss som din golvläggare.

Fiskbensparkett är ett klassiskt mönster som alltid går hem. Parkett med stavar kan dessutom läggas i 100-tals olika mönster och man kan även variera med friser och bårder. Låt våra golvläggare hjälpa dig med parkettgolvet – då får du ett golv med garanterat lång livslängd.

Kompetenta golvläggare i Stockholm

Våra golvläggare behärskar golv av alla slag. Dessutom utför vi parkettservice som inkluderar renovering av parkettgolv av alla typer. Vi har erfarenhet av att lägga parkettgolv sedan 80-talet – det gör att vi kan garantera ett bra resultat. Vi arbetar med modern teknik, är effektiva och städar alltid upp ordentligt efter oss.

Fiskbensparkett en pålitlig värdehöjare

Våra golvläggare arbetar för att lägga parkettgolv som ska kännas exklusiva i många år framöver. En snygg parkett höjer värdet på bostaden eller arbetsplatsen, räknat både i trivselfaktor och pengavärde. När du låter oss lägga ditt parkettgolv så blir resultatet av en kvalitet som känns från fötterna genom hela kroppen. Hela rummet får en riktig uppfräschning.

Vi lämnar alltid fem års garanti på våra arbeten och har också ett långsiktigt miljötänkade.

golvläggare

Vi kan även hjälpa till med att lägga golv på altanen, och vi kan även stå till tjänst med själva altanbygget.

Välkomna till oss på Wasa Parkettservice – våra golvläggare i Stockholm kan hjälpa dig att lägga en vacker fiskbensparkett eller någon annat parkettgolv ur det breda utbud som finns på marknaden. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi lägger golv i din villa eller lägenhet

Begär offert

Välj bland olika trägolv här

Lägga fiskbensparkett

En äkta fiskbensparkett är en ordentlig värdehöjare på din bostad. Ett äkta parkettgolv byggs upp av massiva stavar, vilket gör golvet hållbart och skönt att gå på. Det tål dessutom att slipas om många gånger. Fiskben är det klassiska parkettmönstret som passar i stort sett överallt, men kanske allra bäst i vardagsrummet. Det ger en exklusiv känsla till ett rum och passar samtidigt på att göra att det upplevs som mer ombonat.
När vi lägger en parkett kan du alltid känna dig säker på att det blir som du tänkt dig. Vår personal är vänlig och proffsig och har stor vana av att lägga parkettgolv. Vi rådgör alltid med dig innan en golvläggning och lämnar gärna tips och förslag på vad som till exempel kan göras med friser och bårder. Vi lämnar dessutom alltid fem års garanti på våra jobb, för att du ska kunna känna dig helt trygg.

Begär offert

Lägga massiva trägolv

Ett massivt trägolv ger en tyngd åt rummet, och det är mycket hållbart. Massiva trägolv läggs med plankor, vanligtvis av furu eller ek, och de kan läggas flytande och limmas ihop, eller limmas eller spikas mot underlaget, som i sin tur kan vara en betongplatta, reglar eller ett befintligt golv. Vad som passar bäst beror på rummets storlek och på underlaget.

När vi hjälper dig att lägga ett massivt trägolv vet du att du får ett fackmässigt utfört arbete, något som garanterar att ditt golv blir jämnt, hållbart och lätt att underhålla. Vi lämnar fem års garanti på golvet och håller oss alltid till branschorganisationen Golvbranschens riktlinjer. Ett massivt trägolv ska inte se bra ut bara när det är nylagt, det ska med rätt underhåll även se bra ut om 50 år.

Vi hjälper dig att hitta ett bra golv som passar i ditt rum, och ser till att det läggs på bästa sätt.

Begär offert

Lägga parkettgolv

För ett parkettgolv är det bara fantasin som sätter gränserna. Med parkettstavar kan man skapa i stort sett vilket mönster som helst, från den klassiska fiskbensparketten till vad du än kan komma på. Till skillnad från andra golvläggare har vi inga problem med att lägga parkettgolv även i mycket avancerade mönster, och vi ser alltid till att få ett felfritt resultat.

Med massiva trästavar av god kvalitet och en stor dos yrkeskunnande och erfarenhet hjälper vid dig att lägga ett riktigt snyggt parkettgolv som blir en riktig värdehöjare på din nya bostad. Vill du dekorera golvet ytterligare med friser och bårder fixar vi det. Om du är nyfiken på vad man kan göra med parkett är du välkommen att kontakta oss så kan vi ge dig referenser på tidigare parkettgolv vi lagt. Utifrån dina preferenser kommer vi sedan överens om den bästa lösningen för dina golv.

Begär offert

Vår garanti, din trygghet

Vi lämnar alltid 5 års garanti på våra arbeten och fakturan gäller som garantibevis.
Garantin är kostnadsfri och ingår alltid.
Vi är medlem i Golvbranschen, GBR, där medlemsföretagen ska vara välskötta med god ekonomi och flerårig erfarenhet. GBRs medlemsföretag är avtalsmässigt förpliktigade att följa Allmänna reklamationsnämndens beslut, som normalt bara är en rekommendation.

Ett golvföretag som är anslutet till Golvbranschens GolvGaranti följer branschens gemensamma riktlinjer för bl a slipning, lackering, oljning, lutbehandling och periodiskt underhåll av trägolv. Riktlinjerna bygger på samlad branschkunskap och beskriver produkter och tekniska förutsättningar samt ger anvisningar och instruktioner om metoder för slipning, lackning, oljning, lutbehandling och underhåll.
Vår personal är trevlig och välutbildad och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt.

På Golvbranschens hemsida kan du få ytterligare information om organistionen och hur de arbetar för att säkra konsumenters trygghet. www.golvbranschen.se

Krav enligt AMA

Kraven på rätt relativ luftfuktighet för trägolv har återfunnits i trägolvstillverkarnas anvisningar sedan 80-talet, liksom i Tekniska Råd från Golvbranschens Riksorganisation. Vidare anges följande i Hus AMA, RA 98 Hus:

”Beakta att träbaserade golvmaterial såväl vid som efter läggning är beroende av att den relativa fuktigheten i lokalen hålls mellan 30 och 60%. Vid lägre relativ luftfuktighet än 30% i lokalen kan t.ex. springors antal och storlek mellan parkettbräder bli större än vad AMA föreskriver. Vid högre relativ fuktighet än 60% kan bestående formförändringar hos materialet uppstå.”

Miljö

För oss är det lika självklart att ha ett långsiktigt miljötänkade som ett långsiktigt kvalitetstänkande. Vi källsorterar därför allt överblivet material efter varje avslutat uppdrag. Företaget har en väl utarbetad miljöpolicy som ständigt uppdateras efter den senaste informationen som finns att tillgå. Att arbeta grönt för vår miljö är självklart för oss.