Dammfri golvslipning i Stockholm

Vi slipar trägolv, parkettgolv, fiskbensparkett, stavparkett, lamell

Kontakta oss

Golvslipning Stockholm utföres av oss sedan 20 år tillbaka.

Vi utför golvslipning av alla typer av trägolv, från slitna parkettgolv hemma hos privatpersoner till stora golvytor i ett kontorslandskap. Till låga priser och med fem års garanti. Med vår långa erfarenhet inom branschen har vi en bred kunskap om olika ytbehandlingar samt god materialkännedom.
Vi kan hjälpa dig med alla typer av parkettgolv, oavsett om det handlar om parkettslipning, parkettläggning eller renovering av ett slitet golv.
Oavsett hur slitna golven är så garanterar vi att vår golvslipning ger ditt golv nytt liv igen.
Vi utför golvslipning i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Vi erbjuder helt dammfri golvslipning!

Som en av få företag som kan slipa golv så utför vi dammfri golvslipning. Detta gör att du slipper jobbigt byggdamm efter att golvslipningen är utförd. Bona DCS 70 är en portabel dammsugarenhet som kopplas till golvslipningsmaskinerna. Dammuppsamlingen är helt sluten, vilket innebär att dammet inte exponeras när det är dags att byta påsen. För den optimala och helt dammfria slipningen är Bona Dust Care-systemet det bästa sättet. Slutresultatet, den lackerade golvytan, blir bättre samt att du slipper oroa dig för att damma ner.

Stort fokus på kundservice

Vi är noggranna och erfarna och lägger stort fokus på kundservice. Vi lämnar alltid fem års garanti på våra arbeten och har också ett långsiktigt miljötänkade. Vi anpassar renoveringen efter dina önskemål och du kan alltid lita på ett lyckat resultat!

Vår metod att slipa golv fått ett gott rykte även internationellt. Vi anlitas i dag inte bara för golvslipning i Stockholm, våra duktiga medarbetare har dessutom erfarenhet av golvslipning och parkettslipning i hela Norden och i länder som Ryssland, Italien, Schweiz, Tyskland och Spanien.

Kontoret har vi i Stockholm där vi även kan slipa golv av olika typer redan innan det är dags för installation. När vi har utfört parkettslipning finns det ett flertal olika kvalitativa behandlingar att välja mellan: olja, lack, hårdvaxoljning, hårdvax (osmo eller saico), zarlasering, lutning, såpning och en hel del annat.

Modern golvslipning i Stockholm

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss när det handlar om parkettslipning eller att slipa golv i olika träslag. När vi får ett uppdrag att slipa golv så har vi alla de resurser och kunskaper som behövs. Vi utför golv- och parkettslipning med moderna maskiner som minimerar dammet. Våra golvslipare är tillgängliga för att utföra jobb i Stockholm och Uppsala med kort varsel.

Säker du efter en firma som verkligen kan slipa golv? Vänd dig till oss på Wasa Parkettservice – vi har erfarenhet av parkettslipning och golvslipning i Stockholm sedan 80-talet. Vi kan ge ditt golv ny glans!

Kontakta oss för mer information om parkettslipning i Stockholm och Uppsala.

Välj bland olika ytbehandlingar här

Slipa parkettgolv

Ett klassiskt parkettgolv är en prydnad för varje hem. Parkettgolv är tåliga men med tiden blir det ju slitet, oavsett vilken ytbehandling man gett det. Det är därför nödvändigt att man slipar om det då och då, genom att slipa trärent och lägga ny ytbehandling. Vi är experter på golvslipning och hjälper dig gärna.

Ett massivt parkettgolv kan slipas om många gånger, medan lamellparkett tål åtminstone ett par omslipningar. När ett parkettgolv ska slipas är det viktigt att man tar hänsyn till vilket mönster stavarna är lagda i, samt om det är lamell- eller stavparkett. Hur slipmaskinen möter fibrerna i träet har nämligen stor betydelse. Att slipa ett trägolv snyggt med slipmaskin är en konst som går att göra hyfsat själv om man är någorlunda händig, men vill du ha ett perfekt resultat ska du anlita en professionell golvslipare. Vi hjälper dig oavsett om du vill slipa golvet i ett enstaka rum eller i hela bostaden.

Begär offert

Slipa trägolv

Att slipa ett trägolv är ett tungt, dammigt och högljutt arbete, men resultatet är värt alla olägenheter. Ett nyslipat trägolv ser ut som nytt och är underbart att gå på. Genom regelbunden slipning och ytbehandling behåller ditt golv sin skönhet år efter år.

För att slipa ett helt trägolv på rimlig tid behövs en större slipmaskin med valsar, samt en mindre slip för att komma åt längs väggar och i hörn. Beroende på träslag och golvmönster ser tekniken dessutom lite annorlunda ut.

Vill du ha ett perfekt resultat på din golvslipning gör du därför rätt i att vända dig till oss. Vi är experter på golvslipning och vet precis hur vi ska göra för att få till en snygg slipning utan att skada golvet. Vi följer alltid riktlinjerna i Golvbranschens GolvGaranti och vi lämnar aldrig ett projekt förrän du som kund känner att du har fått vad du betalar för.

Begär offert

Experter på golvslipning i Stockholm

Kontakta oss

Skötselråd

Här kan du ladda ned och läsa PDF-filer med råd om hur du på bästa sätt behandlar och bevarar ditt trägolv:...

Frågelådan

Har du frågor? Som vad saker och ting kostar? Hur mycket det dammar? Om det går att rädda ett gammalt golv?...

Stavsläpp – byta eller laga

En lamellparkett är uppbyggd av flera skikt, ett bottenskikt, ett mellanskikt och ett slityteskikt belagt med lack eller annan ytbehandling. Syftet...

Wasa parkettservice är ett auktoriserat golvföretag

Fem anledningar att anlita ett auktoriserat golvföretag Lägre totalkostnad Större trygghet Högre kompetens Bättre för miljön Enklare för beställare

Kan flytande trägolv blir för stora för rummet?

Vad händer med trägolv vid för låg RF inomhus? När RF sjunker vill träfibrerna dra ihop sig. Om uttorkningen sker jämnt...

Vad händer när man värmer upp kall uteluft?

Den relativa fuktigheten utomhus är ofta hög på vintern, men eftersom lufttemperaturen är låg, så är mängden vatten i luften liten....

Hur höjer jag luftfuktigheten inomhus under vintern?

Bara det faktum att människor vistas och lever i ett hus hjälper till att höja fuktnivån genom att vi andas ut...