Golvläggare Stockholm - hund och matta på parkettgolv med fiskbensparkett

Golvläggare Stockholm
Experter på att lägga parkettgolv och fiskbensparkett

Begär offert

Kreativa golvläggare i Stockholm som kan parkettläggning

Golvläggare Stockholm – professionella yrkesmän med öga för detaljer. Här kan du få hjälp med att lägga alla typer av trägolv, från kilformade furugolv till vacker fiskbensparkett och massiv stavparkett. Vår specialitet är att lägga parkettgolv, men vi arbetar även med lamellparkett, massiva trägolv samt laminat. Allt med stor känsla för form och design. Du får även hjälp med att sätta lister och trösklar där det behövs. Välj själv om du vill sätta in nya lister eller fräscha upp de gamla!

Vi åtar oss även uppdrag som handlar om att lägga parkettgolv med mer avancerade mönster. Som kund kan släppa loss din fantasi och låta kreativiteten flöda om du anlitar oss som din golvläggare. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på golvläggning i Stockholm. Du når oss via formuläret här på sidan eller på telefon: 08-52 23 80 30.

Parkettgolv med vackra mönster – fiskbensparkett, holländskt mönster m.m.

Fiskbensparkett är ett klassiskt mönster som alltid går hem. Parkett med stavar kan dessutom läggas i 100-tals andra mönster som exempelvis Limhamnsrutan eller holländskt mönster, och det går även att variera med friser och bårder. Låt våra golvläggare hjälpa dig med parkettgolvet – då får du ett golv med garanterat lång livslängd och en vacker design.

  Offertförfrågan

  Vilken tjänst är du intresserad av?
  Önskar ni målning eller tapetsering?


  Vilka delar önskar ni få målade?


  Hur stor är golvytan i de rum ni önskar få målade?  Vilka rum önskar ni få tapetserade?


  Hur stor är golvytan i de rum ni önskar få tapetserade?


  Bifoga bilder: (Format som stöds: JPG och PNG, max 5Mb stora)

  Skyddas av reCAPTCHA Sekretess | Villkor

  Om du bifogat bilder så kan det dröja innan formuläret är skickat. Invänta att du får en grön notis under knappen.

  Auktoriserade golvläggare i Stockholm

  Wasa Parkett & Bygg är ett Auktoriserat golvföretag enligt Golvbranschens riktlinjer samt medlemmar i Byggmästareföreningen. Vi har behörighet att arbeta i våtrum och kan förutom trägolv även lägga klinker och sätta kakel. Våra golvläggare behärskar golv av alla slag. Vi har lång erfarenhet av att lägga parkettgolv (erfarenhet som sträcker sig tillbaka till 80-talet). Detta i kombination med vår gedigna utbildning gör att vi kan garantera ett bra resultat. Vi arbetar med modern teknik, är effektiva och städar alltid upp ordentligt efter oss.

  Utöver allt inom golvläggning utför vi även parkettservice (som inkluderar renovering av parkettgolv av alla typer) samt golvslipning.

  Vi lämnar alltid fem års garanti på våra arbeten och har också ett långsiktigt miljötänkade.

  Fiskbensparkett – en pålitlig värdehöjare i lägenheter och villor i Stockholm

  Våra golvläggare är experter på att lägga parkettgolv som känns exklusiva och nylagda i många år framöver – såväl klassisk fiskbensparkett och limhamnsrutan som mer avancerade mönster. En snygg parkett höjer värdet på bostaden eller arbetsplatsen, räknat både i trivselfaktor och pengavärde. När du låter oss lägga ditt parkettgolv så håller resultatet en kvalitet som känns från fötterna genom hela kroppen. Hela rummet får en riktig uppfräschning.

  golvläggare stockholm lägger parkettgolv

  Inte bara golv inomhus

  Vi kan även hjälpa till med att lägga golv på altanen eller på uteplatsen, samt stå till tjänst med själva altanbygget. Inget jobb är för litet eller för stort för oss och vi arbetar med både privatpersoner och företag

  Välkomna till oss på Wasa Parkettservice – våra golvläggare i Stockholm kan hjälpa dig att lägga kvalitetsgolv inomhus och utomhus. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

  Vi lägger golv i villa, radhus eller lägenhet

  Begär offert

  Läs mer olika typer av trägolv och parkettgolv här

  Lägga fiskbensparkett – ett riktigt hantverk

  En äkta fiskbensparkett är någonting som verkligen förgyller din bostad. Detta trägolv byggs upp av massiva stavar, vilket gör golvet hållbart och skönt att gå på. Det tål dessutom att slipas om många gånger. Fiskben är det klassiska parkettmönstret som passar i stort sett överallt, men kanske allra bäst i vardagsrummet. Det ger en exklusiv känsla till ett rum och passar samtidigt på att göra att det upplevs som mer ombonat.

  När vi lägger en parkett kan du alltid känna dig säker på att det blir som du tänkt dig. Vår personal är vänlig och proffsig och har stor vana av att lägga parkettgolv. Vi rådgör alltid med dig innan en golvläggning och lämnar gärna tips och förslag på vad som till exempel kan göras med friser och bårder. Vi lämnar dessutom alltid fem års garanti på våra jobb, för att du ska kunna känna dig helt trygg.

  Begär offert

  vardagsrum med fiskbensparkett
  golvläggare sågar till parkettstav

  Lägga massiva trägolv

  Ett massivt trägolv ger en tyngd åt rummet, och det är mycket hållbart. Massiva trägolv läggs med plankor, vanligtvis av furu eller ek, och de kan läggas flytande och limmas ihop, eller limmas eller spikas mot underlaget, som i sin tur kan vara en betongplatta, reglar eller ett befintligt golv. Vad som passar bäst beror på rummets storlek och på underlaget.

  När vi hjälper dig att lägga ett massivt trägolv vet du att du får ett fackmässigt utfört arbete, något som garanterar att ditt golv blir jämnt, hållbart och lätt att underhålla. Vi lämnar fem års garanti på golvet och håller oss alltid till branschorganisationen Golvbranschens riktlinjer. Ett massivt trägolv ska inte se bra ut bara när det är nylagt, det ska med rätt underhåll även se bra ut om 50 år.

  Vi hjälper dig att hitta ett bra golv som passar i ditt rum, och ser till att det läggs på bästa sätt.

  Begär offert

  Lägga parkettgolv

  När det kommer till parkettgolv är det bara fantasin som sätter gränserna. Med parkettstavar kan man skapa i stort sett vilket mönster som helst, från den klassiska fiskbensparketten till Limhamnsrutan, korgmönstrat och vad du än kan komma på. Till skillnad från andra golvläggare har vi inga problem med att lägga parkettgolv även i mycket avancerade mönster, och vi ser alltid till att få ett felfritt resultat.

  Med massiva trästavar av god kvalitet och en stor dos yrkeskunnande och erfarenhet hjälper våra golvläggare dig att lägga ett riktigt snyggt parkettgolv som blir en riktig värdehöjare på din nya bostad. Vill du dekorera golvet ytterligare med friser och bårder fixar vi det. Om du är nyfiken på vad man kan göra med parkett är du välkommen att kontakta oss så kan vi ge dig referenser på tidigare parkettgolv vi lagt. Utifrån dina preferenser kommer vi sedan överens om den bästa lösningen för dina golv.

  Begär offert

  ljust parkettgolv

  Vår garanti, din trygghet

  Vi lämnar alltid 5 års garanti på våra arbeten och fakturan gäller som garantibevis.
  Denna garanti är kostnadsfri och ingår alltid.
  Vi är medlemmar i Golvbranschen, GBR, där medlemsföretagen ska vara välskötta med god ekonomi och flerårig erfarenhet. GBRs medlemsföretag är avtalsmässigt förpliktigade att följa Allmänna reklamationsnämndens beslut, som normalt bara är en rekommendation.

  Ett golvföretag som är anslutet till Golvbranschens GolvGaranti följer branschens gemensamma riktlinjer för bl a slipning, lackering, oljning, lutbehandling och periodiskt underhåll av trägolv. Riktlinjerna bygger på samlad branschkunskap från golvläggare och andra branschexperter och de beskriver produkter och tekniska förutsättningar samt ger anvisningar och instruktioner om metoder för slipning, lackning, oljning, lutbehandling och underhåll.
  Vår personal är trevlig och välutbildad och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt.

  Om du är intresserad kan du besöka Golvbranschens hemsida för att få ytterligare information om organisationen och hur de arbetar för att säkra konsumenters trygghet. www.golvbranschen.se

  Krav enligt AMA

  Kraven på rätt relativ luftfuktighet för trägolv har återfunnits i trägolvstillverkarnas anvisningar sedan 80-talet, liksom i Tekniska Råd från Golvbranschens Riksorganisation. Vidare anges följande i Hus AMA, RA 98 Hus:

  ”Beakta att träbaserade golvmaterial såväl vid som efter läggning är beroende av att den relativa fuktigheten i lokalen hålls mellan 30 och 60%. Vid lägre relativ luftfuktighet än 30% i lokalen kan t.ex. springors antal och storlek mellan parkettbräder bli större än vad AMA föreskriver. Vid högre relativ fuktighet än 60% kan bestående formförändringar hos materialet uppstå.”

  Miljö

  För oss som arbetar som seriösa golvläggare är det lika självklart att ha ett långsiktigt miljötänkade som ett långsiktigt kvalitetstänkande. Vi källsorterar därför allt överblivet material efter varje avslutat uppdrag. Företaget har en väl utarbetad miljöpolicy som ständigt uppdateras efter den senaste informationen som finns att tillgå. Att arbeta grönt för vår miljö är självklart för oss.

  Nöjda kunder i hela Stockholmsområdet

  Artiklar om golvläggning

  matta som golvskydd för trägolv

  Golvskydd – skydda golvet där det slits som mest

  Ett vackert trägolv är värt mycket, både estetiskt och ekonomiskt. Välbevarade gamla trägolv bidrar till charmen och autenticiteten i en bostad....

  Luftfuktighet trägolv

  Behöver trägolv en viss luftfuktighet?

  Vilken luftfuktighet är bäst för trägolv? Luftfuktighet är viktigt att ta hänsyn till när man arbetar med trägolv! Trä är ett...

  goda förberedelser är viktigt när man ska lägga golv

  Förberedelser inför golvläggning

  Att lägga golv är ett jobb som kan ta en eller ett par dagar. Beroende på hur stort rummet är och...

  vintage parkettgolv mönster

  Vintagemönster parkettgolv

  Funderar du på att lägga in ett nytt parkettgolv men är less på den klassiska men kanske lite uttjatade fiskbensparketten? Lugn,...

  sportgolv

  Trägolv – ett underskattat sportgolv

  manSportgolv ska uppfylla många krav, varav god stötupptagningsförmåga, lagom friktion och tålighet är några. Ytelastiska sportgolv i trä är ofta rätt...

  kvinna som oljar altan efter slipning

  Slipa och olja altan eller terrass – en guide

  Behöver du fräscha upp uteplatsen utan att veta hur? Här finns svaret. Slipa och olja altan eller terrass – en guide....

  Vi arbetar i hela Stockholm med omnejd

  Vi lägger och slipar golv i hela Storstockholmsregionen – från Kungsholmen, Vasastan och Södermalm i Stockholms innerstad till Nacka, Värmdö, Sollentuna och Djursholm i regionens utkanter. Arbetet varierar från mindre golvläggningar i lägenheter till nyläggning av alla trägolv i villor eller kontorslandskap. Oavsett var du bor och hur stort arbetet är så kan vi garantera ett hundraprocentigt resultat!