Golvläggare Stockholm - vardagsrum med fiskbensparkett

Våra golvläggare kan lägga parkettgolv av högsta kvalitet
Fiskbensparkett, solida trägolv, laminat, stavparkett, lamell

Kontakta oss

Kreativa golvläggare som kan parkettläggning

Golvläggare Stockholm – professionella yrkesmän med öga för detaljer. Här kan du få hjälp med att lägga alla typer av trägolv, från kilformade furugolv till vacker fiskbensparkett och massiv stavparkett. Vår specialitet är att lägga parkettgolv, men vi arbetar även med lamellparkett, massiva trägolv samt laminat. Allt med stor känsla för form och design.

Vi åtar oss även uppdrag som handlar om att lägga parkettgolv med mer avancerade mönster. Som kund kan släppa loss din fantasi och låta kreativiteten flöda om du anlitar oss som din golvläggare. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert på golvläggning i Stockholm. Du når oss via formuläret här på sidan eller på telefon: 08-52 23 80 30.

Parkettgolv med vackra mönster

Fiskbensparkett är ett klassiskt mönster som alltid går hem. Parkett med stavar kan dessutom läggas i 100-tals andra mönster och det går även att variera med friser och bårder. Låt våra golvläggare hjälpa dig med parkettgolvet – då får du ett golv med garanterat lång livslängd och en vacker design.

Offertförfrågan

Vilken tjänst är du intresserad av?

Auktoriserade golvläggare i Stockholm

Våra golvläggare behärskar golv av alla slag. Dessutom utför vi parkettservice som inkluderar renovering av parkettgolv av alla typer. Vi har erfarenhet av att lägga parkettgolv sedan 80-talet – det gör att vi kan garantera ett bra resultat. Vi arbetar med modern teknik, är effektiva och städar alltid upp ordentligt efter oss. Wasa Parkettservice är ett Auktoriserat golvföretag enligt Golvbranschens riktlinjer.

Fiskbensparkett – en pålitlig värdehöjare

Våra golvläggare är experter på att lägga parkettgolv som känns exklusiva i många år framöver – såväl klassisk fiskbensparkett och limhamnsrutan som mer avancerade mönster. En snygg parkett höjer värdet på bostaden eller arbetsplatsen, räknat både i trivselfaktor och pengavärde. När du låter oss lägga ditt parkettgolv så håller resultatet en kvalitet som känns från fötterna genom hela kroppen. Hela rummet får en riktig uppfräschning.

Vi lämnar alltid fem års garanti på våra arbeten och har också ett långsiktigt miljötänkade.

golvläggare stockholm lägger parkettgolv

Inte bara golv inomhus

Vi kan även hjälpa till med att lägga golv på altanen eller på uteplatsen, samt stå till tjänst med själva altanbygget. Inget jobb är för litet eller för stort för oss och vi arbetar med både privatpersoner och företag

Välkomna till oss på Wasa Parkettservice – våra golvläggare i Stockholm kan hjälpa dig att lägga kvalitetsgolv inomhus och utomhus. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Vi lägger golv i din villa eller lägenhet

Begär offert

Läs mer olika typer av trägolv här

Lägga fiskbensparkett – ett riktigt hantverk

En äkta fiskbensparkett är någonting som verkligen förgyller din bostad. Detta trägolv byggs upp av massiva stavar, vilket gör golvet hållbart och skönt att gå på. Det tål dessutom att slipas om många gånger. Fiskben är det klassiska parkettmönstret som passar i stort sett överallt, men kanske allra bäst i vardagsrummet. Det ger en exklusiv känsla till ett rum och passar samtidigt på att göra att det upplevs som mer ombonat.

När vi lägger en parkett kan du alltid känna dig säker på att det blir som du tänkt dig. Vår personal är vänlig och proffsig och har stor vana av att lägga parkettgolv. Vi rådgör alltid med dig innan en golvläggning och lämnar gärna tips och förslag på vad som till exempel kan göras med friser och bårder. Vi lämnar dessutom alltid fem års garanti på våra jobb, för att du ska kunna känna dig helt trygg.

Begär offert

vardagsrum med fiskbensparkett
golvläggare sågar till parkettstav

Lägga massiva trägolv

Ett massivt trägolv ger en tyngd åt rummet, och det är mycket hållbart. Massiva trägolv läggs med plankor, vanligtvis av furu eller ek, och de kan läggas flytande och limmas ihop, eller limmas eller spikas mot underlaget, som i sin tur kan vara en betongplatta, reglar eller ett befintligt golv. Vad som passar bäst beror på rummets storlek och på underlaget.

När vi hjälper dig att lägga ett massivt trägolv vet du att du får ett fackmässigt utfört arbete, något som garanterar att ditt golv blir jämnt, hållbart och lätt att underhålla. Vi lämnar fem års garanti på golvet och håller oss alltid till branschorganisationen Golvbranschens riktlinjer. Ett massivt trägolv ska inte se bra ut bara när det är nylagt, det ska med rätt underhåll även se bra ut om 50 år.

Vi hjälper dig att hitta ett bra golv som passar i ditt rum, och ser till att det läggs på bästa sätt.

Begär offert

Lägga parkettgolv

När det kommer till parkettgolv är det bara fantasin som sätter gränserna. Med parkettstavar kan man skapa i stort sett vilket mönster som helst, från den klassiska fiskbensparketten till Limhamnsrutan, korgmönstrat och vad du än kan komma på. Till skillnad från andra golvläggare har vi inga problem med att lägga parkettgolv även i mycket avancerade mönster, och vi ser alltid till att få ett felfritt resultat.

Med massiva trästavar av god kvalitet och en stor dos yrkeskunnande och erfarenhet hjälper vid dig att lägga ett riktigt snyggt parkettgolv som blir en riktig värdehöjare på din nya bostad. Vill du dekorera golvet ytterligare med friser och bårder fixar vi det. Om du är nyfiken på vad man kan göra med parkett är du välkommen att kontakta oss så kan vi ge dig referenser på tidigare parkettgolv vi lagt. Utifrån dina preferenser kommer vi sedan överens om den bästa lösningen för dina golv.

Begär offert

ljust parkettgolv

Vår garanti, din trygghet

Vi lämnar alltid 5 års garanti på våra arbeten och fakturan gäller som garantibevis.
Denna garanti är kostnadsfri och ingår alltid.
Vi är medlemmar i Golvbranschen, GBR, där medlemsföretagen ska vara välskötta med god ekonomi och flerårig erfarenhet. GBRs medlemsföretag är avtalsmässigt förpliktigade att följa Allmänna reklamationsnämndens beslut, som normalt bara är en rekommendation.

Ett golvföretag som är anslutet till Golvbranschens GolvGaranti följer branschens gemensamma riktlinjer för bl a slipning, lackering, oljning, lutbehandling och periodiskt underhåll av trägolv. Riktlinjerna bygger på samlad branschkunskap och beskriver produkter och tekniska förutsättningar samt ger anvisningar och instruktioner om metoder för slipning, lackning, oljning, lutbehandling och underhåll.
Vår personal är trevlig och välutbildad och det är viktigt för oss att du känner dig trygg i att arbetet blir utfört på ett fackmannamässigt sätt.

Om du är intresserad kan du besöka Golvbranschens hemsida för att få ytterligare information om organisationen och hur de arbetar för att säkra konsumenters trygghet. www.golvbranschen.se

Krav enligt AMA

Kraven på rätt relativ luftfuktighet för trägolv har återfunnits i trägolvstillverkarnas anvisningar sedan 80-talet, liksom i Tekniska Råd från Golvbranschens Riksorganisation. Vidare anges följande i Hus AMA, RA 98 Hus:

“Beakta att träbaserade golvmaterial såväl vid som efter läggning är beroende av att den relativa fuktigheten i lokalen hålls mellan 30 och 60%. Vid lägre relativ luftfuktighet än 30% i lokalen kan t.ex. springors antal och storlek mellan parkettbräder bli större än vad AMA föreskriver. Vid högre relativ fuktighet än 60% kan bestående formförändringar hos materialet uppstå.”

Miljö

För oss är det lika självklart att ha ett långsiktigt miljötänkade som ett långsiktigt kvalitetstänkande. Vi källsorterar därför allt överblivet material efter varje avslutat uppdrag. Företaget har en väl utarbetad miljöpolicy som ständigt uppdateras efter den senaste informationen som finns att tillgå. Att arbeta grönt för vår miljö är självklart för oss.

Artiklar om golvläggning

höja dörrar vid golvläggning

Höja dörrar – innerdörrar, nytt golv

När man lägger parkett i ett rum så blir golvet vanligtvis högre. I vissa fall kan en höjning av golvet innebära...

fog mellan klinker och parkettgolv

Fog mellan klinker och parkettgolv

Att kombinera två olika golvtyper är vanligt, framför allt i hallen. Men även i kök, badrum och vardagsrum kan det hända...

slipat och lackat trägolv, halkfritt golv bättre för barn

Halkfritt golv – ytbehandling, träslag, material

Ett golv som är halt kan ställa till med stora problem i hemmet. Det finns olika anledningar till ett ett trägolv...

matta som golvskydd för trägolv

Golvskydd – skydda golvet där det slits som mest

Ett vackert trägolv är värt mycket, både estetiskt och ekonomiskt. Välbevarade gamla trägolv bidrar till charmen och autenticiteten i en bostad....

rengöra trägolv

Rengöra trägolv och parkettgolv – Tips & råd

Med rätt underhåll kan ett trägolv bli mycket gammalt, egentligen hur gammalt som helst. Speciellt massiva trägolv kan bli över ett...

slipat trägolv i köket

Slipat trägolv i köket – Parkettgolv eller plank?

Slipat trägolv i köket? Är det en bra idé? Absolut, vill vi påstå. Även om moderna kök oftast har golv i...