kontakta en golvslipare

Golvrenovering

Renoverat originalgolv, ett vackert alternativ – Renovering med golvslipning ger nytt liv

Alla golv i hemmet, eller på arbetsplatsen, slits med åren, det är ganska oundvikligt. Vill man fräscha till ett rum eller en arbetsplats så gör det mycket för slutresultatet om man väljer att snygga till golvet. Ska du exempelvis renovera väggar så kan du lyfta slutresultatet ytterligare om du även renoverar golvet. Du får ett snyggare helhetsresultat som ökar värdet på rummet på flera sätt.

Har du ett trasigt trägolv och funderar på att riva ut det och lägga in ett nytt golv? Låt oss istället laga och slipa det. Vi kan lova att resultatet blir långt bättre än vad du förväntat dig.
Många gånger kan ett renoverat golv vara det vackraste alternativet, i sin rätta miljö. Det blir oftast även billigare att renovera ett golv än att lägga ett helt nytt.

Oavsett om du vill renovera golvet i vardagsrummet, sovrummet eller på altanen, så kan vi hjälpa dig att lägga eller renovera ett snyggt golv. Har du ett gammalt golv som du vill bevara så kan vi hjälpa dig att lyfta fram och slipa golvet så att det ser ut som nytt, utan att tappa sin unika karaktär.

Vi lämnar alltid fem års garanti på våra arbeten och har också ett långsiktigt miljötänkade. Vi lägger stort fokus på att du som kund ska trivas med det vi gör och håller därför alltid en öppen dialog med dig som kund. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med oss och att slutresultatet blir så som du önskat.

Kontakta oss för mer information om golvrenovering i Stockholm och Uppsala.

Vi hjälper dig när ditt golv behöver renoveras!

Kontakta oss