måleri stockholm

Målare i Stockholm

Professionell tapetsering och invändigt måleri till bra pris

Begär offert

Anlita oss för allt inom måleri

Om du är på jakt efter serviceinriktade, dedikerade och duktiga målare har du kommit rätt. På Wasa Parkett & Bygg arbetar erfarna målare som kan hjälpa dig med diverse projekt i hemmet. Vår målsättning är att göra alla våra kunder nöjda vare sig det handlar om ett mindre måleriarbete där vi målar om barnrummet eller en noggrann tapetsering.

Vi vänder oss både till privatpersoner, företag och fastighetsägare och kan åta oss stora såväl som mindre uppdrag över hela Stockholm med omnejd. Du når oss enklast genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan, men givetvis är du även välkommen att ringa eller maila också. Vi garanterar snabb återkoppling.

Går ni i tankarna på att måla om eller tapetsera tveka inte att kontakta oss.

Prisvärt hantverk med snabbt resultat

Få saker har en förmåga att skapa en sådan förändring som ny färg har. Detta dessutom till en billig kostnad. Vi hjälper dig gärna med planering och kan komma med tips samt inspirerande bilder. Vi målar alltid med största noggrannhet och där det stora fokuset ligger på ett gediget förarbete. Det är avgörande för det färdiga resultatet.

Som privatperson kan du använda ditt Rot-avdrag när du anlitar oss som målare. Säg till innan så drar vi beloppet motsvarande Rot – 30% av den totala arbetskostnaden – på fakturan. Anlitar du oss som företagare eller som fastighetsägare så gäller inte Rot, men däremot kan vi garantera ett högklassigt jobb till ett rimligt pris. Välkommen!

  Offertförfrågan

  Vilken tjänst är du intresserad av?
  Önskar ni målning eller tapetsering?


  Vilka delar önskar ni få målade?


  Hur stor är golvytan i de rum ni önskar få målade?  Vilka rum önskar ni få tapetserade?


  Hur stor är golvytan i de rum ni önskar få tapetserade?


  Bifoga bilder: (Format som stöds: JPG och PNG, max 5Mb stora)

  Skyddas av reCAPTCHA Sekretess | Villkor

  Om du bifogat bilder så kan det dröja innan formuläret är skickat. Invänta att du får en grön notis under knappen.

  Nöjda kunder i hela Stockholmsområdet

  Invändigt måleri – ge bostaden ett lyft

  Vi har lång vana av invändigt måleri och kan oavsett underliggande material hjälpa dig att skapa ett nytt uttryck i din bostad – eller på ert kontor. Genom att måla om invändigt kan du byta skepnad och ändra karaktär i hela ditt hem. Efter några år av den vita trenden ser man numera att färger återigen börjat ta plats i våra svenska hem. Det är roligt då det skapar mer personlighet och mer unika lösningar.

  Att måla om handlar emellertid om mer jobb än vad många tror. Det är mer än att bara doppa rollern i en färgpyts och börja måla. Grundjobbet måste skötas, alla närliggande ytor och byggdetaljer måste täckas och ett visst antal strykningar – inklusive grundmålning – måste alltid genomföras. Har du den tid och den kunskap som krävs?

  Anlitar du oss för en invändig målning så garanteras du – oavsett färgval och oavsett yta – ett snyggt och hållbart resultat där vare sig fläckar eller flammor syns. Vi lägger upp jobbet så att din vardag störs så lite som möjligt.

  Begär offert

  en målare
  målar vägg

  Utvändigt måleri – mer än bara estetik

  Det finns likheter mellan invändigt måleri och utvändigt sådant, men det finns också tydliga skillnader. Ser man till exempelvis en fasadmålning så handlar det om mer än att bara lyfta en villa eller en fastighet rent estetiskt. Det handlar även om att ge det underliggande materialet ett nödvändigt skydd.

  Fasaden är tillsammans med taket det som utsätts för allra mest naturliga attacker och den ska stå emot allt från regn, snö, vind och sol. Detta gör att valet av färg – och påstrykningen av densamma – blir extremt viktigt.

  Vi har lång och gedigen vana av all typ av utvändig målning och vi kan hjälpa dig att hitta både rätt färg samt komma med inspiration gällande exempelvis kulör eller nyans. Genom att anlita oss för exempelvis din fasadmålning så garanteras du ett resultat som håller i längden och som står pall i många, många år – samtidigt som ditt hus får det estetiska lyft du drömmer om.

  Begär offert

  Tapetsering – vilken tapet passar hos dig?

  Tapeter har kommit stort under de senaste åren. På samma sätt som mer explosiva färger och och mindre vita nyanser så ger tapeter en större personlig prägel till ett hem. Genom att tapetsera så skapar man ett unikt hem. Att tapetsera har blivit enklare än vad som tidigare var fallet. De nya modellerna – med exempelvis Easy Up – är lättare att sätta på plats och för med sig mindre kladd och klet med tapetklister. Men, det handlar fortfarande om ett ganska svårt arbete och detta i synnerhet om du väljer exempelvis en tapet med mönsterpassning. Dessutom så handlar tapetsering om mer än att bara sätta tapeten på plats. För att lyckas så krävs ett gediget och grundligt arbete med att få ytan jämn och fin.

  Vi hjälper dig gärna med din tapetsering och vi kan ta projekten hela vägen från start till mål på ett effektivt och prisvärt sätt. Väljer du oss så väljer du också bort det normala svinn som sker när privatpersoner tapetserar. Det tjänar du på i längden. Har du köpt en dyr tapet från William Morris så är det inte så roligt att se våd på våd försvinna som en följd av att du skurit fel – eller misslyckas med att få den på plats. Låt oss sköta jobbet, det tjänar du på i längden.

  Begär offert

  tapetsering

  Noggrann förberedelse ger gott resultat

  Oavsett om det handlar om invändig målning, om utvändig sådan eller om tapetsering så finns en gemensam nämnare. Inget av dessa projekt kommer att bli särskilt bra om det initiala arbetet misskötts. Ett lyckat resultat är alltid frukten av ett gediget grundarbete med att förbereda väggen – eller den yta som ska målas eller tapetseras. Inom ramarna för grundarbete ligger exempelvis tvättning, slipning. spackling, täckning av golv och tak samt alla närliggande byggdetaljer.

  Vi lägger alltid största fokus på grundarbetet då vi vet att denna punkt är avgörande för ett snyggt och hållbart resultat. Ser man till hur privatperson arbetar så är disponeringen av tid ungefär 20 % på grundarbetet och 80% på att måla. Jämför man detta med hur vi som proffs arbetar så handlar det om det direkt motsatta: vi lägger ungefär 80% av tiden på att se till att den yta som ska målas har perfekta förutsättningar. Det gör skillnad i längden.

  Måleri