Välkommen till Wasa Parkett & Bygg!

Med över tjugo års erfarenhet av golvbranschen är vi det självklara valet för dig som behöver hjälp med golvläggning, golvslipning och andra golvtjänster i Stockholm samt bygg och måleri. Med oss får du en partner som är lyhörd för dina önskemål och ser till att hålla dig uppdaterad och delaktig genom hela processen och vi lämnar aldrig ett uppdrag utan att försäkra oss om att du som kund är hundra procent nöjd.

Vi hjälper både privatpersoner, företag och organisationer i hela Storstockholm, och vi arbetar med alla typer av golv. Dessutom kan vi bidra med tips och råd kring golvval, skötsel och annat golvrelaterat. Sist men inte minst kan vi också utföra auktoriserad besiktning av golv, efter till exempel vattenskador och brand eller om du misstänker att du fått en bristfällig golvtjänst utförd av en annan hantverkare.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill ha en kostnadsfri offert på valfri golvtjänst!

Ett auktoriserat byggföretag du kan lita på

För oss är det viktigt att våra kunder känner att de kan lita på oss och på vår expertis. Auktoriseringar och certifikat är en bra garant, så länge de är utfärdade av officiella branschorganisationer som verkar för en hög standard på bygg och hantverk i Sverige.

Vi är stolta medlemmar i branschorganisationerna Byggmästarföreningen och Sveriges Byggindustrier och vi är Auktoriserat Golvföretag hos Golvbranschen, GBR. En auktorisering hos GBR garanterar att vi som företag arbetar efter en dokumenterad kvalitetsplan, miljöplan och arbetsmiljöplan samt följer utvecklingen i branschen för att kunna möta våra kunders krav och behov. Ett auktoriserat golvföretag ger dig en lägre totalkostnad, större trygghet och vetskapen om att företaget du anlitar har hög kompetens såväl som ett utvecklat miljötänk.

Golvbranschens Golvgaranti

Som medlemmar i GBR är vi anslutna till garantisystemet Golvbranschens Golvgaranti, vilket för dig som kund innebär att du alltid får en ettårig utförandegaranti helt utan kostnad när du anlitar oss för en golvtjänst, något som så klart innebär en extra trygghet.

Rekommenderat företag på reco.se

Vi får många fina omdömen från våra kunder, något vi så klart är extra stolta över. På jämförelsesajten Reco.se, där privatpersoner kan lämna omdömen på företag de anlitat, har vi ett så högt medelbetyg att vi blivit utnämnda till Rekommenderat Företag de senaste tre åren. Så klart en fjäder i hatten för oss, men också en utmaning att fortsätta hålla samma höga standard och arbeta för att våra kunder ska känna sig trygga och nöjda med de tjänster vi utför.

Nöjda kunder är vår drivkraft

Vi tror på att växa genom nöjda kunder. Om vi gör ett bra arbete kommer kunden förhoppningsvis att återkomma nästa gång han eller hon behöver en golvrelaterad tjänst. Dessutom är chansen stor att vi blir rekommenderade vidare till vänner och bekanta. Det tycker vi är det rätta sättet att växa som företag!

Vårt miljöarbete

Som auktoriserat golvföretag tar vi ett stort miljöansvar i vårt dagliga arbete. Vi har en strikt miljöpolicy som vi alltid håller oss till när vi planerar, utför och städar upp efter ett uppdrag. I miljöpolicyn sätter vi upp mål för vårt miljöarbete, och när de är uppfyllda så lägger vi till nya mål. Det kräver engagemang, hårt arbete och envishet för att klara målen, men det ger också en stor tillfredsställelse när vi uppfyllt ett mål, och att veta att vi som företag faktiskt kan göra skillnad för miljön genom vårt arbete.

Vad kan vi göra för dig?

Vad behöver du hjälp med? Slå oss en signal, skicka ett mail eller använd kontaktformuläret här på sidan för att få en kostnadsfri offert på golvläggning, golvslipning, ytbehandling eller besiktning. Självklart svarar vi också på frågor du har och ger dig gärna tips och råd i golvrelaterade ämnen. Vi ser fram emot att höra av dig!